Graffiti workshop doen in Nederland? Overweeg jeleukstegraffiti.nl!

Graffiti, je ziet het veel op oude bruggen, viaducten en andere plekken die goed in het zicht liggen. Soms wordt er slechts een eenvoudige ‘tag’ geplaatst, maar vaak worden er hele kunstwerken aangebracht in een nachtje tijd. Persoonlijk vind ik het een verrijking van het straatbeeld, van die prachtige kleurige graffiti tekeningen. De gemeente lijkt het hier vaak niet mee eens te zijn en verwijdert daarom met man en macht zoveel mogelijk van deze kunstwerken.

Vaak genoeg zal je ook gedacht hebben: “damn, kon ik dat maar, zo’n prachtige stukje spuitwerk!” Grappig genoeg kan je het spuiten van graffiti nu leren tijdens een graffiti workshop. Er zijn diverse workshops beschikbaar in Nederland die je kan volgen; maar een aantal weken geleden heb ik een korte cursus gevolgd via jeleukstegraffiti.nl. Je krijgt een doek, wat spuitbussen, bescherming voor je kleding en je kan helemaal los gaan. Nouja, met een beetje begeleiding dan. Je krijgt alle basisbeginselen van het spuiten uitgelegd en een aantal eenvoudige technieken die jij je snel eigen kan maken. Voordat je het weet spuit je pure kunst op een doek. En, de gemeente zal het niet weghalen! Alles wat je spuit kan je namelijk direct thuis ophangen. Zo heb je een stukje graffiti kunst zonder de muren in je woning al te grondig aan te pakken. Ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>